Summer and winter internship
 • Frist: Søknader vurderes fortløpende med siste frist 30. september 2022
 • Lokasjon: Stavanger eller Oslo
 • Varighet: 8-10 uker med to ukers ferie i midten av internshipperioden på summer internship
 • Lønn: Etter avtale
 • Hovedsakelig for studenter på 2., 3. og 4. kull

Vi ønsker deg som trigges av å tenke nytt, utfordre det etablerte og som får energi av å utvikle deg selv og de rundt deg. Du vil jobbe i et energisk startup-miljø i rask vekst med folk som virkelig brenner for det de holder på med. I Arta+ jobber vi i skrivende stund med utvikling av 14 selskaper på tvers av en rekke forskjellige bransjer, fra Mano Pizza og Limón i restaurantbransjen til Eyecon og Skjold.ai innenfor teknologi.

Selskapene befinner seg også på totalt forskjellige steder i sin livssyklus med tilhørende strategiske og operasjonelle problemstillinger som følger med. Og i tillegg til å bygge, utvikle og skalere våre eksisterende selskaper er vi hele tiden på jakt etter nye, spennende forretningsmuligheter i bransjer
som trenger en ny utfordrer.

Denne kombinasjonen gjør det det til enhver tid finnes et mylder av spennende og utfordrende problemstillinger som må løses, noe som gir oss muligheten til å kunne tilby interns hos oss et opplegg som vil kunne utvikle både deg, oss og våre selskaper. Arbeidsoppgaver vil være hovedsakelig være strategi og forretningsutvikling for eksisterende selskaper eller arbeid med å avdekke nye, spennende forretningsmuligheter.

Om selskapet

Arta+ er et selskap i bevegelse. Ved å kombinere en metodisk tilnærming, sette folk først og lidenskapelig bevissthet rundt å forbedre våre kunders liv, er vårt naturlige mål å bygge verdens beste selskap innen våre valgte nisjer. For at våre selskap skal ha de beste forutsetninger for å lykkes har vi bygget et kompetanse-økosystem for alle under Arta+-paraplyen, som overordnet støtter selskapene operasjonelt, taktisk og strategisk.

Søknad

Send en mail til tobias@artapluss.no med følgende informasjon:

 • Søknadstekst på maks én side om hvorfor du ønsker å jobbe med oss i Arta+ og hvorfor du er
  den rette kandidaten. Fortell oss hva du er rå på, hva du ønsker å bli enda råere på og forsøk
  å gi oss en liten mulighet til å bli kjent med hvem du er
 • CV og karakterer fra VGS og høyere utdanning